Комшије, 31-48

Брачни пар Здравковић-виолиниста Иван, члан Симфонијског оркестра, миран и профињен човек, и њехова супруга Милица, сликарка и поборник здравког живота, у потрази за мирнијом средином и великом жељом да коначно постану родитељи, преселили су се у кућу на селу, близу Београда. Ту су и комшије са којим убрзо постају пријатељи, а њихово дружење настављено је и у четвртој сезони серије, бројним згодама и незгодама.

Неђо саопштава ћеркама да ће да се ожени са Анчи. Оне не крију незадовољство због те одлуке без обзира на то што је Анчи љубазна према њима. Слађана саопштава Милету да у ствари није трудна. Миле одлази на љубавни сасатнак са Јасмином на ком она тражи да се њих двоје венчају. Неђо је дошао код Машана да званично запроси Анчи и говори му да жели да има децу са Анчи. Машан сазнаје да Неђо хоће да реновира школу па говори да то није чист посао. Неђове ћерке се труде да га раздвоје од Анчи. Заступница Маргита је дошла да заступа Ивана у бракоразводној парници.

Редитељ Милутин Мима Караџић, сценарио Владимир Ђурђевић, а улоге тумаче Небојша илић, Милица Михајловић, Ања Мит, Милутин Мима Караџић, Милош Самолов, Наташа Марковић, Оливера Бацић, Милена Дравић, Христина Поповић и многи други.

број коментара 0 Пошаљи коментар