Комшије, 24-48

Брачни пар Здравковић-виолиниста Иван, члан Симфонијског оркестра, миран и профињен човек, и њехова супруга Милица, сликарка и поборник здравког живота, у потрази за мирнијом средином и великом жељом да коначно постану родитељи, преселили су се у кућу на селу, близу Београда. Ту су и комшије са којим убрзо постају пријатељи, а њихово дружење настављено је и у четвртој сезони серије, бројним згодама и незгодама.

Милица је одлучила да спава у атељеу док се не заврши њена бракоразводна парница са Иваном. Такође, она хоће да отпусти Слађану, а Иван јој говори да то не долази у обзир. Машан даје Миланчету 5.000 евра за посао са биткоинима. Слађана тражи да се код њих досели Миле којег је Јасмина избацила из куће. Чомбе не зна шта да ради јер би желео да остане у љубави са Анчи, али је због пословних разлога принуђен да буде у вези са Олгом.

Редитељ Милутин Мима Караџић, сценарио Владимир Ђурђевић, а улоге тумаче Небојша илић, Милица Михајловић, Ања Мит, Милутин Мима Караџић, Милош Самолов, Наташа Марковић, Оливера Бацић, Милена Дравић, Христина Поповић и многи други.

број коментара 0 Пошаљи коментар