На путу за Монтевидео, 7-9

На путу за Монтевидео“ је наставак серије „Монтевидео, Бог те видео!“, редитељског пренца глумца Драгана Бјелогрлића по сценарију Срђана Драгојевића и Ранка Божица. Сценарио је написан по истоименој књизи спортског новинара Владимира Станковића а која говори о великом успеху репрезентације Краљевине Југославије (коју су тада чини играчи из Србије) на Светском првенству у фудбалу у Уругвају 1930. године. Серија прати путовање репрезентативаца до Уругваја које је почело возом од Београда преко Хрватске, Аустрије, Швајцарске и Лихтенштајна, све до француског града Марсеја где су се укрцали на прекоокеански брод „Флорида“ како би наставили путовање до Монтевидеа.

Станоје се заљубио. На мору је невреме и сви путници на броду повраћају. Роса је добила посао у банци о чему обавештава Тиркета, који се обрадовао њеном телеграму.

Глумачка екипа је бројна: Милош Биковић, Петар Стругар, Предраг Васић, Милутин Караџић,Бранимир Брстина, Данина Јефтић, Тамара Драгичевић,Небојша Илић, Војин Ћетковић, Виктор Савић, Анита Манчић, Срђан Тимаров, Никола Ђуричко и други.

број коментара 0 Пошаљи коментар