Читај ми!

Изабери Планету

РТС Планета својим корисницима у Србији и у свету свакодневно презентује нове садржаје из актуелне продукције играног, музичког, спортског програма РТС-а. Видеотека РТС Планете пружа јединствену прилику да серије попут Групе, Јужног ветра, Радио Милеве или Мама и тата се играју рата гледаоци на једном месту испрате у целини.

Бранка Катић и Филип Ђурић препоручују премијерни серијски програм на РТС Планети. И док крими-хорор серија Црна свадба улази у своју завршницу, хумористичка серија Адвокадо управо осваја милионски аудиторијум на Првом програму РТС-а и на РТС Планети.
У оквирима музичког програма РТС-а у средишту пажње је нова апликација ПГП медија плејер која је покренута поводом седамдесетогодишњег јубилеја ПГП-а, највеће дискографске куће на овим просторима. О предностима и квалитету ове услуге на РТС Планети, као и о јединственој музичкој понуди са знаком ПГП-а, говоре Жика и Драги Јелић из YУ групе, који нас истовремено подсећају на своје почетке и прве наступе забележене камерама ТВ Београд и сачуване у дигитализованој Архиви РТС-а.
Музичари Марко Луис, Вукашин Марковић, бендови Драм, Репетитор, Артан Лили говоре о актуленој домаћој музичкој сцени и о значају који за промовисање музичких издања има Музичка продукција РТС-а и ПГП РТС.

Јединствени образовно-забавни програм за најмлађе препоручују глумица Борка Томовић из серије Плава птица, која већ десет година оплемењује децу школског узраста и Милица Солдатовић Микић редитељ серије Муке једног лава чију другу сезону очекујемо крајем године.

реприза, 6. децембар у 05:00 и 13:00

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво