На веслу прича: Каја Видић - У трагању за изгубљеним веслом

Живети са осмехом. Сигурно се некада питаш како. Није ствар тренинга. Не смеш да огуглаш. И тешко да ћеш успети осмех да изгуглаш. Размисли колико мало знаш о свету и природи и умрећеш од смеха.

Развој цивилизација смањује блискост са природом, узимамо је као датост, па се и неки од актера серије нису на води осетили пријатно, попут Ане Златановић, која је првим романом „Пет дана до Божића, и тад неко умре", објављеним под алијасом Каја Видић, изазвала веома повољну реакцију публике и критике: „Мало ми је мука од ове воде... Колико једна особа може да уради за очување природе? Ми сад блејимо овде на реци и ја треба да пошаљем неку велику поруку будућим нараштајима. Велики притисак на мене."

Ана Златановић, алијас Каја Видић, рођена је 1986. године у Београду, писац је и стендап комичар. Објавила је роман "Пет дана до Божића и тада неко умре" и коауторка је књиге "Мала црна књига - Живот".

Трејлер: https://www.youtube.com/watch?v=IAHse_BGYd0

Редитељ, продуцент, аутор оригиналног концепта: Растко Шејић; композитор, монтажер тона: Владимир Лешић; камера: Часлав Петровић (DP), Марко Ристић; монтажер: Милан Пејновић; дизајнер: Зоран Мујбеговић; менаџер продукције: Слободан Видић; спикер: Александар Новаковић; чамџије: Љубомир Миљевић, Срђан Русић, Јово Чанак; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић

Пројекат подржала: Градска управа града Београда - Секретаријат за заштиту животне средине

Подршка: 350.орг и Climate Action Network Europe

Продукција: Удружење „Шта хоћеш" © 2015 - wdoyouw.org

Реприза, 27. март у  02:20 и 09:50

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи