Читај ми!

Muzzik video 2020, 14-16

ГЛАВНА УЛОГА. Велики допринос стварању кратких ремек дела дали су, поред свих осталих, и глумци који су прихватили да учествују и креирају занимљиве улоге. Најбоља остварења моћи ћемо да видимо у номинацијама за главну улогу.

У кратком музичком филму "Фински играч" (Bоооx) у главној улози појављује се Амаро Белмондо. А Денис Мурић и Матија Чукић деле главну улогу у видеу "Танго" београдског бенда Газорпазорп. У правој филмској причи "Ниси више моја бол" (Џибонни) изванредно се снашла Ива Јурковић. Као и Ања Полић у још једном видео синглу новог извођача z++ "Љето је већ готово''. Звезда спота "Већа лопата" загребачког бенда Машинко је Chris Ian (Killed a Fox). Маја Машала је у главној улози у споту "Боје" бенда Многи Други. Београдски глумац Милош Влалукин је вишеструки повратник у главним улогама у музичким спотовима, у овој секцији у споту састава Нежни Далибор "Не мислим", редитељ, кореограф Матија Ферлин се одлично снашао и у главној улози у споту "Див" ријечког састава Urban&4. Едвин Авидић нас води кроз улице Сарајева у споту "Егоманијак" (Чинчила). Алекса Виторовић је још један колега из филмске екипе који је прихватио главну улогу у кратком музичком филму и то по песми "Open on" бенда Шајзебитерлемон.

Не пропустите нову епизоду серијала „MUZZIK VIDEO 2020".

Фестивал вреднује остварења у музичкој, филмској и видео-продукцији музичком жанровском селекцијом (поп, рок и сродни модерни музички жанрови) и филмско-видеографском струковном наградом. РТС 3 од 1. марта приказује серијал од 16 емисија којима гледаоце упознаје са остварењима изванредне регионалне видео-продукције.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво