Мира Адања Полак: Ексклузивно - Руска душа

Током снимања у неколико наврата у Русији и ван ње, када год је Мира Адања-Полак сретала Русе, они су помињали руску душу.

Тај феномен препознају и они који нису Руси. Упознавала их је Мира Адања-Полак широм света - у Француској, Америци, Београду, и сви они су заиста остали дубоко емотивно везани за своју земљу. Руси ту руску душу обично исказују када десно руком покажу на предео око срца и када схватате да се та руска душа не може описати речима а многи је сматрају феноменом који је препознатљив онима који имају бар кап руске крви.

Код Руса је све велико и љубав и патња и бес. У разговору Русима у Русији и са Русима широм света дочарана је нашироко позната специфична словенска носталгија, која носи и сету и неизмерну радост која када се појави је неупоредива са радостима других делова света као и патња која је код Руса велика и изражајна.

Посета Санкт Петербургу, Царским дворцима, Ермитажу - показује све уметничко богатство и грандиозност ове земље, која је по много чему специфична, а и веома богата. Гледајући овај програм, имаћете осећај да сте и ви тамо били. То нису само лепе разгледнице - то је живот који се живи.

Реприза, 16. јануар у  04:45 и 12:45

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво