На веслу прича: Девојка и анђео

Прихвати изазов. Постоји само твој пут, ни лево ни десно, твоје је право. Везу са својом природом не мораш да измишљаш, али мораш да је нађеш, ако сањаш осмех. И не плаши се да копаш дубоко. Мирис песка, иловаче, глине, камена, топлота језгра. Своја си Земља. Поседуј време. Освајаш одлучношћу и несебичношћу. Нема одустајања ако си права. Виша сила ће помоћи. Зашто је, иначе, Бог створио анђеле?

Илдико Ловаш рођена је 1967. године у Суботици. Дипломирала је мађарски језик на Филозофском факултету у Новом Саду. Књижевница, критичарка, преводитељка и уредница. Објавила је 4 прозне књиге и 5 романа. Заступљена је у антологијама. Била је новинарка Телевизије Нови Сад и Мађар Соа и уредница више емисија о култури и јавном животу, као и главна уредница часописа Изенет. Проза Илдико Ловаш превођена је на српски, хрватски, словеначки, италијански, немачки и бугарски. За свој досадашњи рад добила је награде Сирмаи, Бодрогвари, Сивери, Безеређ, као и награду Атила Јожеф 2017. године.
ТРЕЈЛЕР: https://youtu.be/c1XZKzvl3u8

Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Александар Калезић, ДП; сниматељ: Марко Ристић, Лав Бока (дрон); монтажер: Милан Пејновић; арт директор: Зоран Мујбеговић; спикер: Александар Новаковић; чамџије: Франц Шпес, Давор Чупковић, Александар Коцан, Славко Врнџић; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.

Продукција: Шта хоћеш ©2019. wdoyouw.org
Пројекат подржали: Град Нови Сад, Министарство културе и информисања, ЈКП Воде Војводине

Реприза, 13. децембар у 05:15 и 13:10

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи