Читај ми!

Студио 6: ЛП Дуо

ЛП дуо оформљен 2004. године - Соња Лончар и Андрија Павловић, у Студију 6 са програмом посвећеним композицијама за аналогне синтисајзере и клавире.


Након завршених основних студија клавира и постдипломских студија клавирског дуа на Факултету музичке уметности у Београду, завршили су мастер и Konzertexamen (KEX) студије са највишим оценама на Високој школи за музику и позориште у Роштоку (Немачка) у класи проф. Ханс-Петера и Фолкера Штенцла.
Као солисти или чланови клавирског дуа, до сада су освојили више од 30 награда на међународним такмичењима. Одржали су успешне концертне турнеје у Србији, Холандији, Финској, Данској, Швајцарској, Немачкој, Словенији, Хрватској, Македонији, Сан Марину, Пољској, Италији, Мађарској, Босни и Херцеговини, САД-у. Такође су одржали и хуманитарни концерт за УНИЦЕФ у Немачкој и наступали у чувеном Карнеги холу у Њујорку.
Извели су више од 30 дела домаћих и иностраних композитора савремене музике. Нека од ових извођења биле су светске премијере и многе од ових композиција њима су посвећене.

 

реприза,24.новембар у 07:15 и 15:05

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво