Концерт за два гласа: Бисера, Габи, Матија и Васил, 2. део

Први пут на београдској сцени концерт две генерације музичара, из две породице. У Комбанк дворани наступили су Бисера Велетанлић, Габи Новак, Матија Дедић и Васил Хаџиманов.

Џез музичари европске репутације Васил Хаџиманов и Матија Дедић и велике звезде југословенске поп сцене Бисера Велетанлић и Габи Новак одржали су концерт на сцени београдске Комбанк дворане.

Протагонисти овог несвакидашњег музичког догађаја, на одушевљење публике, претворили су дворану у врхунски џез бар. Габи Новак је углавном певала композиције Арсена Дедића, ослањајући се на сведени оквир градске шансоне. Све што знаш о мени или Пусти ме да спавам, звучале су префињено и децентно у извођењу Габи Новак.

У фанки ритмове и раскошан џез гласовни орнамент увела је публику Бисера Велетанлић у извођењу евергрин нумера Корнелија Ковача, као што су Мило моје или Ручак за двоје.

Матија Дедић и Васил Хаџиманов свирали су своје композиције, а потом пратили Габи Новак и Бисеру Велентанлић, док су гласовима оживљавале најбоље моменте својих каријера и неке од најважнијих песама југословенске поп сцене.

реприза, 17. јул у 02.55 и 10:45

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво