На веслу прича: Драган Ђуричић

Драган Ђурчић рођен је 1947. године у Котору. Студирао је математику на Природно-математичком факултету у Београду. Професионално обављао најодговорније функције у спорту, култури и економији Општине Котор, а био и секретар Координационог тијела за изградњу затвореног базена у Котору.

У ватерполо организацији је од 1970. године до данас, где је обављао најодговорније функције у Ватерполо савезу Југославије, Црне Горе и СЦГ. Био је технико ватерполо екипе Пливачког клуба Приморац и генерални секретар Ватерполо клуба Котор, генерални секретар Спортског друштва Котор и Културно-просвјетне заједнице Котора, а од 1994. године технички секретар Српске православне црквене општине которске и генерални секретар Српског пјевачког друштва Јединство, основаног 1839. године. Аутор је фељтона Вијек ватерпола у Котору, објављиваног у Хрватском гласнику из Котора.

Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; извршни продуцент: Жељко Комененовић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Александар Калезић, ДП; сниматељ: Ђорђе Обрадовић; монтажер: Милан Пејновић; арт директор: Зоран Мујбеговић; спикер: Александар Новаковић; баркаријол: Фило Бискуповић; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.

Продукција: Шта хоћеш, Матица Боке
Пројекат подржали: Општина Котор, ТО Котор, Лука Котор

Реприза, 14. новембар у 02:40 и 09:45

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво