Наши сусрети: Олга Раваси – Тајна њеног успеха

Задивљујући спој уметничке душе, универзитетског знања и афинитета према проблемима савременог света, створили су у њој самоуверену и комплетну личност.

Иако балерина по свом примарном, младалачком опредељењу, др Олга Раваси данас је високо позиционирана у веома одговорној друштвеној делатности у Америци, која нема додира са уметношћу.

Изасланик је и специјални cаветник за Балкан и међународне односе Генералног секретара Интерпорт полиције, значајне америчке интернационалне организације која се бави тероризмом и транснационалним криминалом. Она припада највишем интелектуалном, академском естаблишменту српске дијаспоре. Професор је политичких наука на Октон колеџу у Чикагу. Представља Српско-америчку асоцијацију, новоформирану организацију која се бави генералним односима српске дијаспоре према Србији и Републици Српској.

Веза са матицом налази свој одраз у перманентним пословним контактима и учесталим доласцима у Београд, њен родни град, за који је везује емотивна породична прича и одакле креће њен животни пут. Упознајте Олгу Раваси, жену која зна како се спајају матица и дијаспора.

Аутор емисије: мр Мирјана Раичевић Тасић

Реприза, 29. јун у  01:33 и 09:33

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се