Уметност кувања са Мими: Винова лоза, 11-12

Данас су на столу пачји одресци димљени на виновој лози, сладолед са медом и тарт са луком и црвеним вином.

Преко дивних снимака које, је направио Мимин муж, фотограф, ова изванредна кулинарска бележница нуди рецепте који отварају апетит.

Реприза, 28. април у 00:05 и 08:05

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се