Пси лају ветар носи

Шеста епизода: Депозит и дрпозит

Полиција је за петама Гладиоли и екипи министра Карајовића. Инспектору Павловићу је јасно да се неки бизнис договара, само још не успева да повеже о чему се тачно ради. Зато ангажује удовицу Загорку, коју ће као мамац убацити у корумпирану екипу. Загорка, задовољна што је успела да шармира инспектора и у нади да ће преко њега успети да испегла свој полицијски досије, радо улази у игру.

Камен темељац ексклузивног стамбеног комплекса у насељу Ставрића само што није постављен. Последње припреме су у току. Гроздана свим силама покушава да подрије инвестицију. Покреће петицију и спрема побуну међу комшијама. Ставра на све начине покушава да је смири и увери у супротно.

Томче се враћа из Завлаке. Довози кући Ставрин ауто, а у ауту Јованку, једну од Јовиних снајки. Заљубљен, представља је својим родитељима. Хоће ли Ставриће ова Томчетова младалачка лудорија скупо коштати?

Хранислав се опоравља. Дан пред излазак из болнице, објашњава мајци о маратону за који се припремао. Гроздана једва обуздава сузе кад сазна да јој син одлази на Косово да трчи хуманитарну трку.

Улоге: Тихомир Станић, Анита Манчић, Радош Бајић, Миленко Павлов, Ненад Хераковић, Марко Живић, Марко Павловић

Епизоднре улоге: Ана Александер,  Недељко Бајић, Матеја Поповић, Иван Вучковић, Милан Калинић, Ђорђе Ерчевић, Тамара Шустић, Игор Павловић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво