Културни дневник

Објављено је ново издање "Именика класичне старине", професора Владете Јанковића, који је тим поводом гост Културног дневника.

Изложба "Осам векова уметности под окриљем Српске православне цркве", премијера представе "Ко се боји Вирџиније Вулф" у Београдском драмском позоришту, наступ вокалног секстета "Квин сикс на 53. Бемусу", затварање 28. Међународне трибине композитора, панел дискусија "Сужавање простора за критичко мишљење и деловање" у Дому омладине, изложба Перице Донкова у Кући легата, филм "Близанац" у режији оскаровца Анга Лија, који стиже у наше биоскопе. Водимо вас у Париз, у Гран Пале, на изложбу Анрија Тулуз - Лотрека.

Сваке вечери, од понедељка до петка, на Првом програму, после Дневника у 23, емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности, културе, али и поп културе, дизајна, нових технологија... Новинари, дописници, сарадници РТС-а јављају се свакодневно са места најважнијих и најзанимљивијих догађаја. Културни дневник реафирмише професију критичара. Гости Културног дневника су водеће личности из света културе и уметности.

Уредник Оливера Милошевић
Монтажер Никола Манић
Реализација Сања Реџић

број коментара 0 Пошаљи коментар