Фудбал: Кв. за ЛЕ, Малатијаспор - Партизан

Фудбалери Партизана су у првој утакмици показали да су бољи тим од Турске Малатије. Не само због победе 3:1, већ и због много боље игре током 90 минута. У реваншу их ипак очекује тежак посао, јер Малатија игра много боље на свом терену него у гостовањима.

Уз помоћ публике покушаће да надокнаде минус из Београда. Саво Милошевић може да буде задовољан формом екипе и поред ремија у Крушевцу са Напретком. Играчи попут Суме Садика, Тошића и Јапанца Асана су показали да су бржи од одбрамбених играча Малатије и да могу да буду веома опасни у контранападу.

Иако ће дефанзивци Партизана имати много посла у реваншу и учинак нападача може да буде пресудан. Један гол у мрежи Малатије могао би да црно-белима обезбеди плеј оф лиге Европе.

Утакмица се игра у четвртак у 19 часова. Директан пренос је на нашем Првом програму, а коментатор је Предраг Страјнић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво