Упитник

Гост: Ана Брнабић, председница Владе Републике Србије

Од прошле седмице, на "црној листи" српских званичника којима је забрањен улазак на Косово, је и председница Владе Србије, Ана Брнабић. То је објавио косовски министар спољних послова Беџет Пацоли, реагујући на изјаву премијерке Србије, да у преговорима са Приштином, Београд има посла са "људима који су изашли из шуме". Шта о овим и другим проблемима на релацији Београд- Приштина, али и о плану за Косово каже председница Владе.

Да ли су реалне најаве да ће и ове године плате и пензије захваљујући фискалној моћи државе, бити повећане, како се у извештају ЕК оцењује област економије, а шта је то што је премијерку забавило у овом извештају.

О стању у привреди, животном стандарду грађана Србије, платама и пензијама, инвестицијама, политици, опозицији, али и о ситуацији у региону говори Ана Брнабић, председница Владе Републике Србије.

Упитник, уторак у 21.00, РТС 1

Аутор и уредник емисије је Оливера Јовићевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара