Отимачи

Група састављена од петорице врло успешних пљачкаша банака толико је изврсна у свом послу да полиција нема ни један траг који би им помогао у хватању злочинаца. (Takers, 2010)

Сваку пљачку третирају као пословни план, и ништа не препуштају случају - посао извршавају са великом прецизношћу и веома су пажљиви како не би за собом оставили трагове. Након успешне мисије притаје се и годину дана не привлаче пажњу на себе.

Њихов последњи посао требао би да им донесе огромну зараду, али због кратког рока за припрему план није довољно разрађен, и тако се полицији коначно пружа шанса коју већ дуго чекају.

Улоге: Пол Вокер, Крис Браун, Идрис Елба, Хејден Кристенсен...

Режија: Џон Лесенхол

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво