Београдска хроника

Већи део Новог Београда остао је без грејања због квара на магистралном топловоду. Када ће поново бити топло у становима?

У селу Раковица основна школа до четвртог разреда, а ђаци немају ни фискултурну салу.

Драгана Милисављевић из Београда купила је стан преко агенције од човека који је био уписан као власник. Иако је Драгана по свим правилима и обичајима Србије савестан купац, суд је пресудио да тај стан није њен.

Шта је хитно решавање случајева и коме грађани могу да се обрате када месецима не могу да реше неки администативни проблем? Гост "Хронике" је Зоран Пашалић,заштитник грађана.

Зашто за трећи понедељак у јануару британски социолози тврде да је најдепресивнији дан у години?

И Андрија Милошевић је гост данашње емисије.

Уреднице емисије Весна Кузмановић, Дубравка Алексић и Рада Ђурић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво