Читај ми!

У клинчу

Двадесет четврта епизода: Након што је, уз Вањину помоћ, Филип коначно дао отказ у Мириној фирми, брат и сестра се пуном паром ангажују око кетеринга и Вања је после дужег периода оптимистична.

И кафана Трст поново ради, а за Вањино расположење једним делом је заслужан и Тадија који даје све од себе да реши новонастале проблеме у клубу Велтер. Након раскида са Александром, Симке упада у очајање и поново подиже зидове око себе. Док је у његовом љубавном животу криза, у Аљошином се, стицајем околности, отвара сасвим ново поглавље.

"У клинчу"

У улози Аљоше први пут на екрану појављује се млада музичка звезда Михајло Веруовић - Војаж. У серији играју и Никола Којо, Бранка Катић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Ивана Зечевић, Матија Илић, Марина Павловић, Милош Петровић, Светлана Цеца Бојковић, Теодора Драгићевић, Небојша Дугалић.

"У клинчу"

По идеји Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, сценарио потписују Иван Станчић, Филип Вујошевић, Душан Булић и Славиша Павловић, а редитељи су Данило Бећковић и Небојша Радосављевић. Екипу серије чине и директорка фотографије Бојана Андрић, монтажери Никола Пурић, Матија Ђукановић и Алекса Парезановић, композитор Александар Ранђеловић, сценограф Дамјан Параносић, костимографи Ружица Буквић и Ђурђа Филиповић, дизајнер звука Дане Влаисављевић. Извршни продуценти испред куће Режим су Милош Аврамовић и Аљоша Ћеранић.

"У клинчу"

Уредница серије је Кристина Ђуковић, а делегат продукције Марија Берета.

"У клинчу"