Читај ми!

У клинчу

Двадесет трећа епизода: Како је Аљошина песма постала велики хит, нашем главном јунаку се отварају многа врата.

Ипак, да ли ће Аљоша умети мудро да бира? А, како се Веља опоравља, на Аљошу поново пада део терета од клуба Велтер и његова помоћ је потребна још неким пријатељима, као на пример Искри чија породична драма ескалира. Иако то не тврди, и Милици је потребна Аљошина помоћ - навикла на тренинге, Милица се осећа потпуно изгубљено и покушава да нађе нове изворе забаве и адреналина.

"У клинчу"

У улози Аљоше први пут на екрану појављује се млада музичка звезда Михајло Веруовић - Војаж. У серији играју и Никола Којо, Бранка Катић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Ивана Зечевић, Матија Илић, Марина Павловић, Милош Петровић, Светлана Цеца Бојковић, Теодора Драгићевић, Небојша Дугалић.

"У клинчу"

По идеји Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, сценарио потписују Иван Станчић, Филип Вујошевић, Душан Булић и Славиша Павловић, а редитељи су Данило Бећковић и Небојша Радосављевић. Екипу серије чине и директорка фотографије Бојана Андрић, монтажери Никола Пурић, Матија Ђукановић и Алекса Парезановић, композитор Александар Ранђеловић, сценограф Дамјан Параносић, костимографи Ружица Буквић и Ђурђа Филиповић, дизајнер звука Дане Влаисављевић. Извршни продуценти испред куће Режим су Милош Аврамовић и Аљоша Ћеранић.

"У клинчу"

Уредница серије је Кристина Ђуковић, а делегат продукције Марија Берета.

"У клинчу"