Читај ми!

Породична мрежа

Епизода 5: Колико би времена требало проводити на интернету

И деца и родитељи све више времена проводе на интернету. Данас је то простор за све - за посао, забаву, комуницирање, учење, истраживање, па и љубав. Једно од најчешће постављаних питања је у ком узрасту дозволити детету приступ мрежи и колико му дневно ограничити време пред екраном. Где је та граница за родитеље, а где за децу?

"Породична мрежа", Ана Мирковић

О томе како квалитетно проводити време на интернету психолог Ана Мирковић разговара са породицама Лакота, Миљојковић и Батоћанин.

"Породична мрежа", породице Миљојковић и Батоћанин

Серијa "Породична мрежа" део је пројекта Безбедност деце на интернету који се реализује уз финансијску подршку и у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација.

"Породична мрежа", како одредити квалитет и квантитет садржаја на интернету

Екипу серије чине: водитељ и сценариста Ана Мирковић, главни координатор пројекта и одговорни уредник Редакције школског програма Невена Младеновић Благојевић, композитор музике Владимир Граић, продуцент Драгана Богдaновић, дизајнер звука Небојша Драгићевић, монтажер Бојан Филиповић, директор фотографије Марко Микић, уредник серије Тамара Вешковић и редитељ Милица Солдатовић Микић.

"Породична мрежа", Хана Лакота и Верица Вуковић