Читај ми!

На вечери код ...

Јединствени, хуманитарни шоу програм "На вечери код..." је и ове сезоне окупио 12 познатих, јавних личности које ће се подељене у два тима, Бибер и Со, борити за победу, не само својим кулинарским умећем, већ и својим шармом и духовитошћу.

За тим Бибер ће кувати једна од највећих звезда домаће музичке сцене, Неда Украден, њена колегиница из другог музичког жанра, Ванеса Шокчић, глумица Јелена Јовичић, спортски коментатор и водитељ, Слободан Шаренац, модни дизајнер Звонко Марковић и глумац, али и певач Франо Ласић.

"На вечери код ..."

Боје екипе Со бране глумица Ива Штрљић, певачица и кантауторка Зое Кида и представница традиционалне народне музике, Милена Плавшић. Са њима у тиму су глумац и водитељ, Милан Калинић, први човек култне групе "Валентино", Зијо Ризванбеговић и његов колега музичар, Жељко Шашић.

"На вечери код ..."

Свако од њих ће кувати за свој тим и потрудити се да што боље угости противничку шесторку и само од њихових гласова зависи који ће тим, на крају бити успешнији и, као победник, чек на милион динара уручити Установи за децу и младе "Сремчица".

Својим учешћем ових 12 хуманих људи покушаће да се представе у неком новом, другачијем светлу, да забаве публику али и свиим нама скрену пажњу да увек има оних којима је помоћ потребна.

Ко ће се како показати и на који начин ће се борити за свој тим, видећете ускоро.