Читај ми!

Студио

Краљ мерака и кафане, фламенко и познати југословенски хитови у Студију: гостују Харис Џиновић, Невена Божовић Ивановић и Tropico bend

Најновије издање емисије Студио доноси фузију најразличитијих музичких жанрова, "упакованих" у целину која ће одушевити све истинске љубитеље музике. У суботу у 22.40 водитељи Бојан Ивковић и Славко Белеслин угостиће краља мерака и кафане Хариса Џиновића, који ће, поред једне своје познате нумере у другачијем аранжману, отпевати и чувени "Бамболео" Џипси Кингса.

"Студио", Харис Џиновић

Tropico bend је већ имао у плану да уради обраде како својих песама, тако и нумера других музичара, а Студио им је пружио прилику да то учине у врхунској продукцији, на најбољи начин, каже фронтмен Александар Цветковић. Tropico ће, осим једне своје песме, извести обраду великог хита "Тешка времена пијатељу мој" групе Неки то воле вруће.

"Студио", Tropico bend

Још једну, многима омиљену песму са ових простора, извешће Невена Божовић Ивановић - реч је о нумери "Однеси ме" Владе Дивљана. Овој прелепој емотивној песми Невена је дала нову атмосферу и нову, женску перспективу.

"Студио", Невена Божовић Ивановић

Студио промовише и младе, талентоване извођаче, а ове суботе публици ће се представити Мартина Врбос са песмом "С тобом је све другачије" која је настала у Skymusic Enterainment продукцији.

"Студио", Харис Џиновић, Невена Божовић Ивановић и Tropico bend