Читај ми!

На веслу прича Милан Мумин: Ништа нисам дужан

Нема поштеде. Није математика. Не компромису. И када грешиш, греши срцем, не греши душу. Не из зла ни због користи. Усправан, да увек и сваког можеш да погледаш у очи. Доћи ће на наплату. Шта друго вреди испред ништавила?

Милан Мумин рођен је 1971. године у Новом Саду. Фронтмен и аутор песама бенда „Love Hunters“, који од 1987. године пева на енглеском језику, а иза себе има 12 албума. Компоновао музику за позоришне представе. С перформансом „Waver“ који је изводио са Балинтом Сомбатијем наступао у 10 земаља. У САД, где ствара и вози такси, се из Србије преселио 2004. године и од тада живи на релацији Нови Сад – Њујорк. Према мотивима његове биографије снимљен је филм „Love Hunter: Приче из њујоршког таксија“. Објављене су две књиге препева његових ауторских песама на српски и стрип албум о њему. Добитник Октобарске награде Града Новог Сада 2019. године.

ТРЕЈЛЕР: https://youtu.be/X7gz3_zYLLM

Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Часлав Петровић, ДП; сниматељи: Марко Ристић, Лав Бока - дрон; монтажер: Милан Пејновић; арт директор: Зоран Мујбеговић; веслачи: Веслачи клуб „Данубијус 1885“ - Данило Лучић, тренер; спикер: Александар Новаковић; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.

Пројекат подржали: Министарство културе и информисања, Град Нови Сад

Продукција: Шта хоћеш ©2020. wdoyouw.org