Читај ми!

Каква ће да буде друга влада Ане Брнабић

Колико ће се нови кабинет у Немањиној разликовати од старог, шта се дешава у Нагорно Карабаху и да ли Корона може да одлучи америчке изборе

Нову владу Србије предводиће Ана Брнабић. Поред тога да је стара премијерка добила нови мандат синоћ смо сазнали и да ће нова влада имати најмање два нова министарства и да ће у њој бити више жена него мушкараца. О конкретним кадровским решењима још се нагађа а непознато је да ли ће међу њима бити и представници листе Ивице Дачића и да ли ће се у њој наћи и кадрови странке Александра Шапића. Каква ће да буде друга влада Ане Брнабић?

Горислв Папић
Горислв Папић

Више од 300 мртвих за само десет дана рата. То је већ више жртава него пре 4 године, када је избио последњи велики сукоб између Јермена и Азербејџанаца око Нагорно Карабаха. Већи проблем овог рата јесте што му нико не види крај. Обе стране користе залихе оружја које су нагомилавале претходних година. Обе стране проглашавају војне победе, поручују да им је циљ коначна победа. Како то изгледа на лицу места и ко има веће изгледе за војну победу?

Након три дана у болници у Белу кућу се вратио Доналд Трамп. Каже да се осећа сјајно, заправо да се није боље осећао у последњих 20 година а чак је најавио да ускоро стиже и вакцина.

Колико је Ковид 19 утицао на Трампа а колико на изборну трку у Сједињеним Државама? Да ли ће Корона вирус да омогући да после 18 година и пораза Џорџа Буша Старијег од Била Клинтона актуелни амерички председник изгуби изборе? О томе за Око магазин говори професор Иво Висковић.

Уредник емисије: Горислв Папић