Јужни ветар

Другу епизоду телевизијске серије "Јужни ветар", коју је за Радио-телевизију Србије реализовала извршна продукција "Режим доо", премијерно приказујемо 26. јануара на програму РТС 1 и РТС Свет, од 20.05 часова.

Након успешне предаје украденог аутомобила његовом власнику, за откуп од десет хиљада евра, Мараш на улици угледа најновији модел Мерцедеса и одлучи да га украде, не знајући да припада нарко мафији и да је пун дроге. У исто време, тај аутомобил очекује и Голуб (Небојша Глоговац), криминалац из Београда који сарађује са полицијом. "Јужни ветар"

Мараш успева да украде Мерцедес а Голуб, у налету гнева, убија Димитровог сина Христа јер није боље пазио на аутомобил који је довезао. Полицијски инспектор Ступар (Милош Тимотијевић) сазнаје од Јанија да је Мараш украо ауто.

"Јужни ветар"

Полиција упада у стан у којем живе Мараш и Софија. Мараш успева да побегне полицијској потери а Софију приводе у станицу...

"Јужни ветар"

улоге тумаче: Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Драган Бјелогрлић, Јована Стојиљковић, Небојша Глоговац, Срђан Тодоровић, Милош Тимотијевић, Јасна Ђуричић, Богдан Диклић, Христо Шопов, Ивајло Захариев, Лука Грбић, Милош Тројпец Петровић, Александар Глигорић, Славиша Чуровић, Новак Билбија, Александар Берчек...

"Јужни ветар"

уредник серије: Марко Новаковић
режија: Милош Аврамовић
сценарио: Милош Аврамовић, Петар Михајловић
директор фотографије: Иван Костић
сценограф: Јована Цветковић
костимограф: Јелена Ђорђевић
композитор: Александар Ранђеловић
монтажери: Милена Предић и Лазар Предојев
извршни продуцент: Режим доо
производња: Радио-телевизија Србије

број коментара 0 Пошаљи коментар