На веслу прича: Царска рупа

Жељко Старчевић

Жељко Старчевић, археолог, еколог и публициста, чак и на ивици вељег мора испред „бијелог“ града Херцег Новог причу задржава блиско земљи на висини планине Орјен. У времену када су чуда још постојала. Човек који је правио весла и живео у пећини. Граница десет прстију. Лежај од суве траве. И судбински сусрет са змијском краљицом... Шта имаш да изгубиш? Дефиниши: превеслати...

Жељко Старчевић рођен је 1968. године у Дубровнику. Дипломирао је археологију у Београду. Аутор је великог броја ТВ емисија о историји Боке. Објављује приче у периодици и на интернет порталима. Аутор је више туристичких публикација. Руководилац је Агенције за развој и заштиту Орјена.

ТРЕЈЛЕР: https://www.youtube.com/watch?v=Lv_54OnpzIg

Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Часлав Петровић; сниматељи: Александар Калезић, Мирослав Миловановић (дрон); монтажер: Милан Пејновић; дизајнер: Зоран Мујбеговић; спикер: Александар Новаковић; баркаријоли: Миријан Цвељо, Горан Дукић; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.

Продукција: Удружење „Шта хоћеш“ и Матица Боке 2018.

Пројекат подржали: Општина Херцег Нови, Туристичка организација Тиват, Луштица Беј, Порто Монтенегро

број коментара 0 Пошаљи коментар