Око магазин: Путинова међа

Да ли је Владимир Путин био на обавештајном задатку у Приштини 1999. и чему се посветио Ненад Крстић после завршетка кошаркашке каријере

Када Руси праве филм о догађајима на Косову '99. па још са популарним српским глумцем онда се добије сјајан резултат од 40 хиљаде људи у српским биоскопима за један викенд. Притом, филм Балканска међа са досадашњом зарадом од два милиона долара најгледанији је филм и у руским биоскопима. Шта је истина а шта фикција у филму који описује заузимање аеродрома Слатина у Приштини од стране руских војника? И да ли је могуће да је као обавештајац у тој акцији учествовао Владимир Путин?

Горислав Папић
Горислав Папић

Као капитен водио је нашу репрезентацију до великих успеха на два последња Светска првенства. Светски куп у Кини Ненад Крстић дочекује као кошаркашки пензионер и млади бизнисмен. Прослављени кошаркаш Партизана, ЦСКА и неколико НБА клубова тамо где је некада почео кошаркашку каријеру сада почиње производњу ракије. У Краљеву кошарка није оно што је некад била а како се последњи велики краљевачки кошаркаш сналази у новој улози.

Уредник емисије: Горислав Папић

број коментара 0 Пошаљи коментар