Играј за завичај

У недељу од 21.00 на Првом програму РТС и РТС Свет почиње "борба" за завичај.

Знањем, логиком и хуманошћу у првој емисији новог такмичарског шоу програма "Играј за завичај" за пролазак у наредни круг такмичења боре се представници Лознице, Неготина, Панчева и Чачка. Марко Стојановић, Слободан Шаренац и Мики Перић Марко Стојановић, Слободан Шаренац и Мики Перић

Уз подршку навијача из свог завичаја, кроз игре: Важна је пажња, Градовање радовање, Музичке спајалице, Пантомима, Асоцијације, Рачунаљка Преметаљка, Вијугање - покушаће да за себе и свој град изборе што бољи пласман, освоје новчане награде и тако помогну појединцима или установама из свог града којима је помоћ најпотребнија.

Сви такмичари су прошли Менсине и специјалне меморијске тестове и на њима показали одличне резултате на основу којих су и одабрани да представљају свој град.

Играј за завичај Играј за завичај

Домаћин у студију је Слободан Шаренац. У првој емисији уживаћете у музици Биг Бенда РТС и специјалних музичких гостију, као и плесних група, а на терену - у самим градовима такмичара, кроз игру "Градовање радовање", видећемо какве задатке за такмичаре је осмислио Мики Перић.

Емисија је реализована уз помоћ Министарства за државну управу и локалну самоуправу и градских управа.

Иза ове јединствена форме такмичарског шоу програма стоји РТС и извршна продукција Fruit Works.

број коментара 0 Пошаљи коментар