На веслу прича: Моја летња прича

Јасмина Топић

Постоји ли друга стварност? Где се крије оно исконско и романтично? Можда у Велој Луци, у којој се ништа не дешава. Сунчана мрена на оку. Шмек. Адриа. Сардине и каменолом. Брод Марин и Госпа Сњежна. Ко одлази и ко чека? Ослони се на сену. Вино изразито жуто. Млечни пут за опекотине. Сан је дозвољен.

Јасмина Топић рођена је 1977. године у Панчеву. Завршила је Филолошки факултет у Београду. Објавила је шест збирки песама. Заступљена је у антологијама и периодици својом прозом и поезијом. Добитник је награде „Матићев шал“ за збирку песама „Пансион. Метаморфозе“ 2002. године. Резиденцијално је боравила као уметница у Бечу, Ријеци, Тирани, Грацу и у Шведској. Бави се различитим начинима иступања поезије у простор мултимедије.

ТРЕЈЛЕР: https://youtu.be/jG-HnBKAqtU

Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Часлав Петровић; сниматељ: Марко Ристић, Мирослав Миловановић (дрон); монтажер: Милан Пејновић; дизајнер: Зоран Мујбеговић; асистент камере: Милан Џодић; спикер: Александар Новаковић; чамџије: Миша Тимченко, Драган Антонијев, Игор Тимченко ; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.

Продукција: Удружење „Шта хоћеш“ 2018.

Пројекат подржали: Министарство културе и информисања, Град Панчево

број коментара 0 Пошаљи коментар