Недељом увече

После мале паузе, у новој сценографији и са неким новинама у концепту и садржају, серија "Недељом увече" започиње нови циклус - и 21. годину емитовања на програму Телевизије Београд.

На задовољство љубитеља класичне музике, емисија улази у свој стални термин - прва недеља у месецу - и наставља своју мисију популарисања музике, информисањем о актуелним догађајима, разговорима са истакнутим уметницима, разматрањем занимљивих тема, а, пре свега, квалитетном музиком на топ листи и у живом извођењу у студију, у коме ће се, као и до сада, налазити како најистакнутији, тако и млади талентовани извођачи.

Овог пута, у емисији учествују пијанисткиња Дубравка Јовичић, нови декан Факутета музичке уметности у Београду; њена гошћа, пијанисткиња Александра Романић, која је на Факултету управо одржала мајсторски курс; престижни диригент Бојан Суђић, сопран Снежана Савичић-Секулић, вокална уметница префињеног гласа и све интензивније каријере; млади уметници Владимир Глигорић, пијаниста који је за своје прошлогодишње домете добио награду УМУС-а и Немања Станковић, виолончелиста који је био финалиста на управо завршеном Међународном такмичењу Музичке омладине.

Дакла, омиљена серија поштовалаца класичне музике, у којој они могу активно да учествују о обликовању њеног садржаја, поново је на програму, са новинама, али и са својим препознатљивим вредностима - са водитељима: искусним Дејаном Ђуровић и шармантном Катарином Глишић и са уредничким и редитељским рукописом и потписом Снежане Николајевић и Мишка Милојевића.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(четвртак, 06. мај 2010, 11:56) - anonymous [нерегистровани]

Nedeljom uvece

Divna emisija. Bravo gospodinu Dejanu Djurovicu i Katarini Glisic. Milo mi je da je opet na programu i da emitujete i preko satelita (interneta). Emisija ima puno ljubitelja sirom sveta.

(понедељак, 03. мај 2010, 12:06) - anonymous [нерегистровани]

Hvala vam!!!

Шостакович: Валцер из Џез свите бр.2

(недеља, 02. мај 2010, 23:22) - anonymous [нерегистровани]

Hvala vam!!!

sve pohvale! napokon nesto kulturno i edukativno...hvala Vam!
imam jedno pitanje, nisam odgledala pocetak vecerasnje emisije, pa sam tako ispustila naziv predstave ili dela sa pocetka (koja je bila kao prilog ili nesto slicno, a postoji delic na klipu za "Beogradski festival igre'', a vec dugo tragam jer sam vec nekad gledala istu na rts-u...ne mogu da Vam kazem nista detaljnije jer ne znam...unapred hvala