Читај ми!

Еду глобал

Док се у Србији боримо са неуређеним депонијама, Холанђани од загађеног језера праве рај за нови живот биљака и животиња. Како им то полази за руком видећете у новом издању Еду глобала.

У намери да сазнамо како теку радови на санацији депоније у Винчи, питали смо стручњаке шта да очекујемо, јесмо ли на добром путу и да ли је ће један од најскупљих пројеката у домену екологије у Србији, оправдати наша очекивања?

По количини отпада од хране Србија је изнад светског просека. На годишњем нивоу бацамо око 83 килограма хране по становнику. У емисији ћете видети како Немци решавају овај и сличне проблеме, док ће о великим потенцијалима скривеним у отпаду од хране говорити и наши стручњаци за ту област.

Како замишљате венчање из снова? Плажа, песак, море, сунце? Има и оних који имају потпуно другачију визију романтике. Можда вас авантура заљубњеног пара из Данске инспирише на нове изазове... Не пропустите ново издање магазина Еду глобал јер ћете поред ових прича видети и невероватне призоре пливања са леопардастим ајкулама, упознаћете одважног, младог лава Завадија, а водимо вас и на рођенданску забаву малог панде.

Уредник емисије Наташа Нешковић