Читај ми!

Арт Апарат, Болесна Штенад, Eyesburn

У овом моменту нам неке друге земље и њихове културе делују јако далеко и недостижно. Међутим, разноврсне културе које нас оплемењују су ту око нас, само их треба открити. Зато вам у најновијем издању емисије Бунт представљамо Арт Апарат. Они ће вам објаснити зашто и колико је певање инспиративно и исцељујуће у свакодневном животу.

Састав Болесна Штенад је остао без простора за вежбање, али они су успели да пронађу решење. На који начин су то урадили и да ли је решење трајно, сазнаћете од Александра Марковића Ламе, фронтмена и певача бенда, као и од једног специјалног госта, великог пријатеља овог бенда. У Бунту вас очекује и премијера новог видео спота бенда Болесна Штенад за песму "Никад".

Сјајна вест је да Eyesburn припрема нови албум. Тим поводом, само за вас, открићемо у којим садржајима уживају чланови бенда Немања Којић и Александар Петровић, као и шта их то опчињава и које су њихове пасије.

Аутор емисије: Бранка Главоњић
Новинар и водитељ: Стефан Јовчић

Бунт Бунт

Аутор:
РТС

Емисија Бунт је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије, успешно траје у континуитету већ 17 година. [ детаљније ]