Читај ми!

Промаја

Дрма дремеж, тресе треш, погледај је ако смеш!

Ми правимо "Промају". Зато што је "Промаја" средство против укочености прозора, врата и духа. "Промаја" је извор свежег ваздуха и идеја, можда чак и еликсир младости. Ово последње није проверена информација, али свакако гарантујемо да ће наша "Промаја" подмладити ваше екране.

Да ли сте чули за мачку која лута? Заправо, мачора. Тачније, у питању је човек, Канађанин који већ годинама живи у Београду и прати његов ритам. Ваш и наш Шашави Паша ће вас упознати са дотичним Ериком Мутом - његовим радом, музиком и мишљењем о нашој земљи.

Наше камере су ухватиле скуп Дизнијевих принцеза у кафићу, усред жучне расправе о женским правима. Ексклузивно у Промаји можете сазнати више о Елзиним стратегијама државне управе, мишљењу о штрајку скандинавских ледоломаца и брачним плановима.

У нешто романтичнијем стилу, Лидија ће вам објаснити зашто није безбедно волети некога "до неба" - на примеру љубави између две неутронске звезде.

Господин Драги Савета ће покушати да реши проблем Јоксе из Батаје, односно његовог оца који болује од тешке зависности - зависности гледања телевизије.

Екипа Промаје:
Вукашин Чечен
Ђорђе Маринков
Ивана Миланов
Наталија Николић
Марта Јовановић
Елена Дамјанац
Ирина Арсенијевић
Лидија Симић
Александар Пашалић
Дарко Мандић
Милица Цветковић
Дајана Османи
Катарина Лазић
Андрија Недић
Никола Ђорђевић
Мила Тодоровић
Реља Васић
Матеј Русмир

Уреднице: Ана Павловић и Вишња Печенчић
Редитељ: Иван Пецикоза

facebook.com/promajaRTS
instagram.com/promajarts