Читај ми!

Промаја

Дрма дремеж, тресе треш, погледај је ако смеш!

Ми правимо "Промају". Зато што је "Промаја" средство против укочености прозора, врата и духа. "Промаја" је извор свежег ваздуха и идеја, можда чак и еликсир младости. Ово последње није проверена информација, али свакако гарантујемо да ће наша "Промаја" подмладити ваше екране.

Ми смо екипа средњошколаца која вам је на мисији да прави емисију - емисију која ће показати да ми млади нисмо тако страшни (као ни промаја), да нас свашта занима и да хоћемо да радимо, ако нам се за то пружи прилика. Хоћемо да чујете наш глас, да гледате наше прилоге и да боље разумете наш свет.

У првој епизоди сазнаћете нешто о научнику који је пржио људе струјом како би испитао појам ауторитета, чућете шта је све потребно да би се снимила добра песма (о Спартанцима), упознаћете Драгишу Драгија Савету и његов племенити позив, и видећете како би прича о Давиду и Голијату изгледала у свету фудбала.

Екипа Промаје:
Вукашин Чечен
Ђорђе Маринков
Ивана Миланов
Наталија Николић
Марта Јовановић
Елена Дамјанац
Ирина Арсенијевић
Лидија Симић
Александар Пашалић
Дарко Мандић
Милица Цветковић
Дајана Османи
Катарина Лазић
Андрија Недић
Никола Ђорђевић
Мила Тодоровић
Реља Васић
Матеј Русмир

Уреднице: Ана Павловић и Вишња Печенчић

Редитељ: Иван Пецикоза

facebook.com/promajaRTS
instagram.com/promajarts

Промаја Промаја

Аутор:
Ана Павловић и Вишња Печенчић

"Промаја", сезона 2: Промаја поново дува!
РТС 2, од 24. новембра уторком у 21.45

Надамо се да сте редовно луфтирали собе и док нас није било. Ако нисте, враћамо се на мале екране на велика врата да освежимо етар. Останите код куће и уживајте "Промаји"!

"Промаја" је извор свежег ваздуха и идеја.

детаљније ]