Читај ми!

Овај свет се мења

У новом издању емисије "Бунт", представљамо вам 13. студијски албум Бајаге и инструктора "Овај свет се мења", који су као заједничко издање објавилe два највећe и најстаријe дискографске куће у региону - ПГП РТС и Југотон Кроација рекорда. Гост Бунта је Момчило Бајагић Бајага, чији хитови упркос свим изазовима, за многе генерације остају - вечни...

Премијерно у овој емисији, видећете и први видео спот састава "ZeroTwo"- несвакидашњег двојца из Ниша, који је освојио треће место на петом Бунт Рок Фестивалу.

Сазнаћете и ко стоји иза бенда "Ујка Јоја и сестрићи", какву причу и поруку носи нова песма "Само будале и коњи" крагујевачког бенда "Trotters"

Наташа Губеринић, једна од најбољих певачица из региона одлучила је да се посвети солистичкој каријери.. У овом издању "Бунта", чућете њену песму "Killed".

Аутор емисије: Бранка Главоњић

Новинар: Стефан Јовчић

 

 

Бунт Бунт

Аутор:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и успешно траје у континуитету већ осамнаест година. Крајем септембра 2021.године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартују нову, 19. ТВ сезону емисије. [ детаљније ]