Изабери да живиш

Милица Кнежевић рођена је у околини Зрењанина где је провела срећно и безбрижно детињство, кога се увек са носталгијом сећа. Њену природу краси амициозност и упорност, па јој током одрастања није било тешко да поред одличних оцена у школи, слободно време проводи на одојкашком терену или бавећи се бројним другим активностима.

Те 2009. године, пред крај првог разреда средње школе, њен живот креће потпуно другим током. Доживела је саобраћајни удес и остала трајно везана за инвалидска колица. Патња и болови кроз које је прошла, нису спречили ову храбру девојку да настави да се бори. Завршила је факултет, касније одлази сама у иностранство на рехабилитацију, бави се и даље спортовима који су јој доступни, пронашла је љубав свог живота а као мотивациони говорник даје подршку и наду другима.

Њен живот се ни након трајног инвалидитета није зауставио. Нама се урезала важна реченица коју је изговорила: „Сто пута пасти, значи и сто пута устати јер се увек може наћи разлог да се подигнеш и наставиш даље".

Уредник: Хана Лоос