Профил и профит

Прође једна, а ево је стиже и Нова 2020. година!

У лудој ноћи лете жеље и пољупци за здравље, љубав, срећу, берићет. Јесмо ли ове наступајуће 2020. године спремни на промене, а да ли је у време празничних дана на далу економија доброг живота и зашто је важно даривати себе током празника објашњава психотерапеут и психијатар др Оливер Видојевић.

Неки ће Нову годину дочекати уз сарму, ванилице, прасеће и јагњеће печење. Једни ће пити кап по кап, други ће пити наискап. Но, у Србији и Београду се традиционално и ове године очекује добар провод. Све је спремно, туристичка понуда је ту, а Туристичка организација Београда очекује рекордну посету о чему смо и разговарали са Миодрагом Поповићем, директором Туристичке организације Београда.

У вечном трептају, у тој игри светлости и сенке, новогодишње ноћи украсиће и дизајнерско умеће две даме које своје визије остварују играјући се са металом и светлошћу. Како су се Милена Бакмаз и Тамара Цветић одлучиле да своје уметничке визије опредмећују кроз амбијенталне лампе, сазнајте у овонедељном "Профилу и профиту".

Уредник емисије: Милош Танасковић
Новинар истраживач: Милица Брковић
Реализација: Зорица Мијаиловић
Монтажер: Владимир Крстић

број коментара 0 Пошаљи коментар