Плодови маште: Ритам разбоја

Као мала истицала се и разликовала по специфичаном стилу, а фасцинирали су је нити уткане у различите тканине. Данас на свом разбоју ствара разна уметничка дела.

Свој таленат прихвата као дар који је обавезује на стални рад и стварање. За Соњу Росић са пуним правом може се рећи да је поносна чуварка српске традиције, која непестано трага за прастарим техникама ручног рада у настојању да их спасе од заборава.

Главни јунаци документарног серијала "Плодови маште" су обични људи, различитих професија, а заједничка им је изразита потреба за креативним стварањем. Тренутак када пронађу своју страст и начин да оживе призоре из своје маште, мења њихов живот набоље.

Аутор серијала: Маја Кукавица
Продукција: продукцијска кућа YU-BI-NET

број коментара 0 Пошаљи коментар
Плодови маште Плодови маште

Аутор:
Аутор серијала: Маја Кукавица

Документарни серијал „Стари занати - плодови маште” направљен је са жељом да заинтригира публику и открије који су домети људске маште. Главни јунаци серијала су обични људи различитих професија, а заједничка им је изразита потреба за креативним стварањем. Тренутак када пронађу своју страст и начин да оживе призоре из своје маште мења њихов живот набоље. [ детаљније ]