Плодови маште: Опанак на точковима

Дејан Милосављевић се од ране младости бави трговином. Продавао је џемпере, пиратске дискове и сувенире. Данас је његова мисија много важнија, јер окупља занатлије свих профила и донкихотовски се бори за очување старих заната.

Опанчар је, како сам каже, постао из ината, а у жељи да од заборава спасе традиционалне технике израде нашег националног симбола. Често га можете срести како језди Србијом са 6,5m дугачким опанком у потрази за последњим мајстором штављења коже.

Главни јунаци документарног серијала "Плодови маште" су обични људи, различитих професија, а заједничка им је изразита потреба за креативним стварањем. Тренутак када пронађу своју страст и начин да оживе призоре из своје маште, мења њихов живот набоље.

Аутор серијала: Маја Кукавица
Продукција: продукцијска кућа YU-BI-NET

број коментара 0 Пошаљи коментар
Плодови маште Плодови маште

Аутор:
Аутор серијала: Маја Кукавица

Документарни серијал „Стари занати - плодови маште” направљен је са жељом да заинтригира публику и открије који су домети људске маште. Главни јунаци серијала су обични људи различитих професија, а заједничка им је изразита потреба за креативним стварањем. Тренутак када пронађу своју страст и начин да оживе призоре из своје маште мења њихов живот набоље. [ детаљније ]