УПС! У проблему сам

Током адолесценције младе особе се навикавају на психичке и физичке промене, истражују себе, своје могућности и границе које им постављају одрасли.

Није им увек лако да разумеју шта им се дешава, а још мање да поделе своје мисли и осећања са околином. У том тражењу себе често доживљавају различите проблеме. А када се проблеми нагомилају адолесценти обично траже решење у некој врсти бега.

Бежање са часова распрострањена је појава код тинејџера. У овом узрасту, срећом, не тако често долази и до бежања од куће, што је обично знак озбиљнијих проблема. Али у адолесценцији се може бежати од невоља, других људи, па и самог себе и на друге начине. На које све начине млади беже у адолесценцији, зашто долази до тога и како им се може помоћи да се на адекватне начине изборе са проблемима биће речи у епизоди "Бежање у адолесценцији". Др Оливера Алексић-Хил изнеће мишљење стручњака о овој теми, а ученици Пете београдске гимназије виђење своје генерације.

уредник серије: Тамара Вешковић
продуцент серије: Биљана Даутовић
глуме: Нина Срдић Хаџи-Нешић, Ана Нинковић, Николина Кокунешовски, Ђорђе Мишина, Алекса Јовановић, Сергеј Бојовић, Алекса Петровић, Ана Шкиљевић, Андреа Симоновић, Милена Радованчев, Никола Бићанин, Лазар Шљукић, Лука Јовановић и Невена Ескић
стручни консултант: Весна Брзев-Ћурчић
сценарио: Маша Вујошевић, Кристина Ђуковић и Тамара Вешковић
директор фотографије: Милан Станић
сниматељ: Александар Беатовић
фотограф: Гордан Јовић
визуелни идентитет: Марко Рајић и Маша Вујошевић
сниматељ звука: Љуба Јовановић
оригинална музика: Владимир Пејковић
костимограф: Наталија Лукић
сценограф: Александар Цвијановић
дизајн звука: Срђан Филиповић
монтажер: Горан Митровић
редитељ: Маша Вујошевић

број коментара 0 Пошаљи коментар