Плодови маште - Ковач ружа

Марко Стојановић је успешан апсолвент екологије, а његова велика страст je ковање. Још од раног детињства привлачило га је усијано гвожђе и могућност да ковањем оживи јунаке из маште. Данас из његове радионице, између осталог, излазе страшни змајеви и прелепе руже од гвожђа. Марко свој рад стално усавршава и покушава да обраду метала доведе на виши ниво.

Иако су га многи обесхрабривали, Марко жели да се врати на село и тамо створи одрживо економско имање за своју будућу породицу. Ковање је његов адут за остварењe снова.

Документарни серијал "Плодови маште" направљен је са жељом да забави али и да открије који су домети људске маште. Главни јунаци серијала су обични људи, различитих професија, а заједничка им је изразита потреба за креативним стварањем. Тренутак када пронађу своју страст и начин да оживе призоре из своје маште, мења њихов живот набоље.

Аутор серијала: Маја Кукавица
Продукција: продукцијске куће YU-BI-NET

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Плодови маште Плодови маште

Аутор:
Аутор серијала: Маја Кукавица

Документарни серијал „Стари занати - плодови маште” направљен је са жељом да заинтригира публику и открије који су домети људске маште. Главни јунаци серијала су обични људи различитих професија, а заједничка им је изразита потреба за креативним стварањем. Тренутак када пронађу своју страст и начин да оживе призоре из своје маште мења њихов живот набоље. [ детаљније ]