Плодови маште: Четкицом до слободе

Свестрано образовање, беспрекорна каријера и породични живот некада нису довољни да осетимо да смо до краја испуњени и слободни.

Бранко Васиљевић, пуковник у пензији, доживео је своју катарзу кроз сликарство и доказао да стваралачки елан не познаје године.

Иако је четкицу први пут узео у руке са 45 година, његове слике пронашле су пут до публлике у Италији и Србији на више самосталних изложби.

Документарни серијал "Плодови маште" направљен је са жељом да заинтригира и открије који су домети људске маште. Главни јунаци серијала су обични људи, различитих професија, а заједничка им је изразита потреба за креативним стварањем. Тренутак када пронађу своју страст и начин да оживе призоре из своје маште, мења њихов живот набоље.

Аутор серијала: Маја Кукавица

Продукција: продукцијске куће YU-BI-NET d. o. o.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 25. сеп 2019, 18:55) - anonymous [нерегистровани]

Lepe teme

Divno. Konacno neke originalne, pozitivne i kreativne teme....
Sjajno !!!!

Плодови маште Плодови маште

Аутор:
Аутор серијала: Маја Кукавица

Документарни серијал „Стари занати - плодови маште” направљен је са жељом да заинтригира публику и открије који су домети људске маште. Главни јунаци серијала су обични људи различитих професија, а заједничка им је изразита потреба за креативним стварањем. Тренутак када пронађу своју страст и начин да оживе призоре из своје маште мења њихов живот набоље. [ детаљније ]