Сутра

Документарац који се више усредсређује на решења него на проблеме. "Сутра" пружа свеобухватан поглед на начин на који активисти, организатори и грађани покушавају да учине свет бољим, зеленијим и одрживијим местом. (Demain, 2015)

Приказујући решења и причајући добру причу овај филм је можда нашао најбољи начин за решавање еколошких, економских и социјалних проблема с којима се суочавају наше државе. Након специјалног чланка часописа Nature у коме је објављена вест о могућем изумирању дела човечанства пре краја 21. века, Сирил Дион и Мелани Лорен, заједно са тимом од четворо људи, спроводе истрагу у десет различитих земаља да би схватили шта је довело до те катастрофе и што је још важније, како је избећи.

На свом путовању упознали су пионире који обнављају пољопривреду, економију, демократију и образовање. Придруживши се овим конкретним и позитивним акцијама које већ дају резултате, почињу да схватају какав би могао да буде свет сутрашњице.

Режија: Сирил Дион и Мелани Лорен

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 08. јул 2019, 21:01) - anonymous [нерегистровани]

Planet Earth

Neverovatno dobar dokumentarac.. Treba ga pogledati, obavezno!!! Treba ga pustiti opet, i na dugim programima.. Emitovati više ovakvih emisija..