Заводљива телевизија - Креатори серија

Нова епизода серијала Заводљива телевизија - Креатори серија посвећена је Драгану Бјелогрлићу, глумцу, редитељу, сценаристи и продуценту.

Од популарног глумца из легендарних серија Телевизије Београд постао је продуцент и редитељ, креатор серија која нам дочаравају живот, тајне и снове малих и великих људи у међуратном Београду.

У исто време мрачан и романтичан, овај универзум открива успоне и падове старих фудбалских легенди са београдске периферије, велика пријатељства и љубави, чаршијске сплетке, полицијске мистерије, завере и легенде предратног урбаног Београда који оживљава у пуном сјају у заводљивом свету телевизијских серија Драгана Бјелогрлића.

Од прве улоге Бошка Бухе до креатора серије "Сенке над Балканом" која је означила почетак новог поглавља у историји телевизијског играног програма, Бјелогрлић је следио свој унутрашњи глас желећи да у свему што ради увек оде корак даље и постигне више. Како је радио своје серије, како му оне сада изгледају и уопште како размишља о тој врсти програма, говори у овој епизоди Заводљиве телевизије.

О веома популарним серијама, овог креатора "Монтевидео, Бог те видео" и "Сенке над Балканом" у емисији говоре: др Радина Вучетић, историчар, др Ђорђе Милосављевић, драматург и др Иван Ковачевић, антрополог.

Главни и одговорни уредник Културно-уметничког програма Небојша Брадић, одговорни уредник Редакције за културу и уметност Данијела Пурешевић, уредник серијала Лидија Божић, драматург Кристина Ђуковић, сниматељ Слободан Грче, монатажери Милан Радичевић и Мирослав Николов, реализатор Сања Реџић.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар