Извођачи

Серија "Корак напред", али на италијански начин. Телевизијска серија "Извођачи" је прича о школском животу младих певача, играча и глумаца, њиховим међусобним односима и проблемима.

Смештена у школу за извођачке уметности, серија прати приче о животу младих певача, играча, глумаца, који потичу из различитих сталежа, и њихове односе са професорима.

Сви су веома амбициозни, али у овој школи таленат је скоро свакодневно на испиту. Неки ће одустати већ у сусрету са првим неуспехом, док ће други наћи начина да остваре своје снове.

Професори имају апсолутну слободу, када је реч о избору методологије, али у намери да се осигура ефикасност школовања у институцији која постоји већ двадесет година, оснивачи су именовали особу која ће бити инспектор, менаџер и супервизор, јер, иако пружа најбоље услове за рад са младим талентима, школа често запада у финансијске потешкоће.

Раздор међу професорима

Министарство образовања одлучује да пошаље некога ко ће надзирати рад професора. Долазак нове надзорнице Луције унеће раздор међу професорима, нарочито када се посвађа са Дантеом, професором драме и уметничким директором школе.

Осим њега, ту су још и Франческа, професорка певања, Виола, професорка игре, Вергилио, који предаје историју извођачких уметности, и Оделија, ексцентрична дама у годинама која предаје музичко.

Школа за извођачке уметности није само институција у којој ће ученици научити да певају и играју. Она је права позорница живота, а ученици и наставници помоћи ће нам да схватимо колико је важно вредно радити и жртвовати се за оно што желимо.

Улоге тумаче: Ирене Фери, Марко Ђалиани, Хоара Борсели, Франческо Паолантони, Алис Мистрони, Ђерманија Бонапарте, Анамариа Торнаи, Рафаела Менола, Примо Ређиани, Мишел Алхаик, Стела Ротондаро, Ђулија Бевилаква, Масимилиано Варезе, Милена Манћини и други.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(четвртак, 08. јул 2010, 23:24) - anonymous [нерегистровани]

OK!!!

Slazem se sa tobom,serija je stvarno odlicna.

(четвртак, 08. јул 2010, 23:23) - anonymous [нерегистровани]

domani

Serija je odlicna!!! Likovi se susrecu sa problemima sa kojima se i mi susrecemo u stvarno zivotu.

(уторак, 06. јул 2010, 22:07) - Kety [нерегистровани]

Izvodjaci

Zaista divna serija!!!Valjda je zanimljivo to sto ima dosta mladih glumaca,koji su mnogo talentovani za ples,pevanje...U svakom slucaju ocaravajuci mjuzikl..

(среда, 23. јун 2010, 20:18) - anonymous [нерегистровани]

o serijama

serije su na rts-u zaista super ali ja bih volela kada bi ste pustili hobotnicu< ili eventualno korleone.

(понедељак, 14. јун 2010, 12:18) - NINA [нерегистровани]

Super!!!!!!

SERIJA JE SUPEE!!! *N*A*J*B*O*LJ*A*