Птице које не полете

Лекари су малој Весни предвидели још само годину дана живота. Тешко оболелу девојчицу одводи њен деда на планину где је живео.

Уживајући у правој природи, трчећи за дивљим животињама и Весна је склапала познанства. Деда Здравко добро је познавао свет шуме и штитио их је. Након три месеца, родитељи одводе малу Весну у град на контролни преглед.

Видевши онако румену са планине где је јела најздравију храну, а и добијене резултате прегледа, конзилијум лекара није могао да поверује да се ради о истој девојчици. На питање, чиме ју је деда сем лекова још лечио одговор Весне био је - природом!

Међутим, у овој истинитој причи судбина се поиграла са малом Весном...

Улоге у овом филму Петра Лаловића тумаче Велимир Бата Живојиновић, Ивана Шурдић, Неда Арнерић, Миодраг Кривокапић, Петар Краљ, Светлана Цеца Бојковић, Божиар Павићевић Лонга.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(субота, 03. мар 2012, 22:04) - Stefan [нерегистровани]

film

Ovo je jedan od najboljih filmova koje sam ikada gledao. Kolicina osecanja koju ovaj film prenosi i nacin na koji vas "uvuce" u sebe je nesto neopisivo. Iako se nekima mozda vise svidjaju akcioni filmovi, slazem se oni su veoma zabavni ali sve se na kraju svede na razbijene noseve i mrtvake, nema ni u jednom trenutku one dubine koju ovaj film i slicni prenose!!!

(субота, 22. јан 2011, 17:44) - anonymous [нерегистровани]

BZ

NAJLJEPSI FILM NA SVJETU

(среда, 22. јул 2009, 17:42) - iga [нерегистровани]

dobar film

jako je tuzan film i poucan

(петак, 17. јул 2009, 13:51) - Milos989a [нерегистровани]

Film

Film je dobar,ima napetih radnji i desavanja...Bilo mi je krivo sto su ubili njenog dedu,ali neznam dali je ona uspela da se izleci od one bolesti na kraju?:-)pozz

(петак, 17. јул 2009, 13:47) - dukanius511 [нерегистровани]

film

Film i nije nesto,bez uvrede...Bolji filmovi su mi neki avanturisticki,smesni ili akcioni.Vise volim strane filmove.Ali dobro imamo i mi nekih dobrih filmova...:-)pozzz