Апсолутних сто

Главни јунак Саша Гордић (Вук Костић) је талентовани стрелац који је кренуо стопама старијег брата Игора Гордића (Срђан Тодоровић), јуниорског првака Европе у стрељаштву 1991. године.

Међутим, Игор је добровољно отишао у рат у бившој Југославији, из ког се вратио као зависник од дроге.

Како би имао новаца да врати дуг локалном дилеру, Игор је принуђен да распродаје имовину коју су им оставили родитељи, што се Саши нимало не допада. Зато он одлучује да се освети свима који су уништили живот његовом брату.

Улоге тумаче: Андреј Срећковић, Богдан Диклић, Борис Исаковић, Драган Петровић, Милорад Мандић, Паулина Манов, Саша Али, Славко лабовић, Срђан Тодоровић, Владан Дујовић, Вук Костић.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(уторак, 13. јул 2010, 23:06) - anonymous [нерегистровани]

alo

Film je predobar.

(уторак, 13. јул 2010, 22:59) - C [нерегистровани]

Realno

Jedan od boljih filmova. Tako realan i surov. Jedva sam odgledao. Iz ovog filma se moze izvuci i veoma vazna zivotna pouka.

(уторак, 13. јул 2010, 18:09) - anonymous [нерегистровани]

pomorac

svaka vam cast na satelitskom programu.mi pomorci iz crne gore redovno vas pratimo.samo malo vise sporta gdje ucestvuju srpske ekipe i reprenzentacije pa bi nam srce bilo puno.odlicni ste kao i ovaj film koi cete pustiti.da nije vas nebi nam vrijeme na brodu tako lako prolazilo.pozdrav svima u rts-u.

(уторак, 13. јул 2010, 12:15) - anonymous [нерегистровани]

???

Nastavite da pustate utorkom i subotom domace filmove odlicni su.