Мучење, а не лечење

У емисији "Око магазин" говоримо о лошем третману ометених у развоју. Видећете и како је српски тренер из Чикага "досањао" меч са "Црвеном звездом".

Пре три године, једна афера довела је у питање однос државних институција према људима који су ометени у развоју. У вечерашњем издању Око магазина видећете шта на исту тему, после толико времена, пише у извештају једног центра из Масачусетса и како се лош однос према особама са посебним потребама у међувремену још више покварио.

Фудбалски клуб "Црвена звезда" креће на турнеју по Америци. Чућете шта о томе каже тренер чикашког фудбалског клуба Желимир-Цоле Антонијевић. Сазнаћете и зашто му је меч са "Звездом" недосањани сан.

Доносимо Вам причу о томе какве муке муче земљораднике пред сетву кукуруза и какве им главобоље стварају вишкови, а какве мањкови.

Видећете и како изгледа потенцијални филмски хит у којем су главне и једине улоге резервисане за четири новорођене бебе.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 12. мај 2010, 15:47) - anonymous [нерегистровани]

Shocking

i za Ameriku.
Gledaoci sa zapada koji su imali priliku da vide programe,koji su pravljeni u sirotistima Rumunije,Bugarske,su se zgrozavali,sa okrutnoscu zaposlenih.
Ovo sto je prikazano na tv Srbije,pokazuje koliko su americke institucije nehumane kada su u pitanju velike farmaceutske kuce,koje ove neduzne pacijente koriste kao experimentalnu licnu svojinu.
Sramota!

Око Магазин Око Магазин

Аутор:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]